Певицата Преслава публикува снимки от рождения ден на дъщеричката си Паола. От кадрите виждаме, че и този път двете са били със сходни тоалети, като щастливата майка е с къса секси рокля без презрамки.

На партито, чиято тема са били еднорозите, са присъствали колегите на певицата Константин и Софи Маринова, както и футболистът Мартин Камбуров, който преди няколко дни постави рекорд по брой вкарани голове в българското първенство.

„Баба Янка и дядо Кольо подариха толкова интересен подарък на Паола, че объркаха нещата със спането“ – написа певицата в своя Инстаграм профил.

Снимка: Instagram/@preslava_official

„С Павел сме сродни души, заедно сме от първия ден. Навсякъде сме заедно – той е на моите участия, а през деня аз го придружавам, докато си върши работата. Засега обаче няма да има сватба“ – сподели Преслава преди време в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

„Започнах да пея още като ученичка в Добрич. Звъннаха ми от оркестъра на Милко Калайджиев с предложение за работа. Добре че нашите ме спряха, иначе щях да събера багажа и веднага да тръгна. Все пак трябваше да завърша училище. Две години по-късно от оркестъра пак ми звъннаха. Беше около абитуриентския бал. След това подписах договор с продуцентите и те ми предложиха името Преслава. Аз се съгласих, дори преди няколко години си смених и личната карта (рожденото име на певицата е Петя – бел.ред.)“ – разказа звездата в същото интервю.