Ново седмично лайфстайл токшоу – "Високи токчета", стартира в ефира на bTV от 3 декември. То е насочено към съвременната, отговорна, независима и грижовна жена, която държи да бъде информирана и цени стойностните неща в живота: семейството, здравето, бизнеса, изкуството, спорта. Предаването ще се излъчва всяка събота от 17:00 часа по bTV.

Предаването ще бъде водено от четири различни по характер, визия, опит и професия жени - Юлияна Дончева,  Людмила Филипова, Ива Дойчинова и Гери Гочева. Те са красиви, умни, всяка от тях има както собствено мнение по актуалните теми, така и телевизионно присъствие и обществена биография.

Всяка водеща с образа си

Юлияна Дончева е независимата, Людмила Филипова - интелектуалката , Ива Дойчинова - консервативната,  Гери Гочева - нетипичната. Те са четири приятелки с изявени характери, могат  да спорят градивно и да се подкрепят, в зависимост от разискваната тема. Личен и обществен живот, семейство и кариера, душевност и външен вид, социална отговорност и благотворителност: водещите имат множество интереси и предпочитания, които ще се проявят в дискусии, разговори с интересни гости и репортажи от актуални събития.

Студиото

Предаването има едно от най-модерните студия в ефира - меки тъкани, стени в брик, удобни мебели, камина, библиотека, бар, предмети със своя история. Всичко това създава усещане за домашен уют и атмосфера съвсем подходяща за приятни и искрени разговори между приятели на чаша кафе. Чаровното присъствие в предаването допълва красивата котка, порода британска синя, която честичко ще влиза в кадър.

Продуцент на "Високи токчета" е bTV Studios, новата марка, която представя всички продукции на MediaPro Entertainment за bTV Media Group. Директор продукция е Мария Бонева, режисьор - Радой Николов, главен редактор  - Илиана Димова, стилист – Пламен Балджиев.