Джей Ло отбелязва 52-рия си рожден ден с нов мъж до себе си, снимки за нова продукция, успешна музикална кариера и козметичен бранд, наложил се по цял свят. Така латино дивата доказа, че възрастта е само цифра, а за да започнеш нещо отначало, никога не е късно. 

След като се раздели с дългогодишния си партньор Алекс Родригес, Дженифър Лопес преоткри старата си любов с актьора Бен Афлек.

Връзката им започна като на шега и мнозина не вярваха, че отношенията им са сериозни. За кратък период от време обаче звездната двойка демонстрира невероятна близост. Последното им появяване сред обществото заедно бе на парти на Леа Ремини.

Снимка: Getty Images & LAP.BG

На 51 Джей Ло не спира а спортува.
Дори по време на карантината, двамата с бившия й годеник били забелязани да посещават принципно затворен фитнес комплекс. 

Снимка: Getty Images

Певицата дължи свежия си външен вид и на непрекъснатите грижи, както и на бюти продуктите от собствената й марка.

Снимка: instagram.com/kateland7

И на сцената Джей Ло е неотразима.

Тя пя, когато президентът на САЩ Джо Байдън положи соята клетва. Историята дълго ще помни и невероятното шоу, което изнесе, заедно с Шакира на Super Bow. 

Джей Ло знае точно как да съчетае стил и хореография, за да блести и впечатлява.

Снимка: Getty Images

Дантелено боди, оскъдно бюстие, панталон с много ниска талия, тюлена рокля - как може всичко да й стои добре?! И макар мнозина често да говорят за заобления й ханш, тя е чудна и в спортен клин.  

Снимка: Getty ImagesИ това не са фотофилтри или просто добри дизайнери.

Така изглежда жената, която знае какво иска от живота, работи много да го постигне, грижи се за децата си и същевременно обича себе си достатъчно, за да изглежда като принцеса, без да е част от монархия. 

Снимка: Instagram

л