Дженифър Лопес говори за пръв път открито за живота си, откакто започна обновената си връзка с Бен Афлек. В интервю пред Зейн Лоу по радиостанцията Apple Music 1, певицата сподели колко страхотен е животът й в момента, съобщава Yahoo.

"Много съм щастлива", казва Лопес. "Знам, че хората винаги се чудят. Как си? Какво става? Добре ли си? Това е то. Никога не съм била по-добре. И искам моите хора, които ги е грижа за мен, защото и мен ме е грижа за тях, да знаят, че наистина съм стигнал до място в живота си, в което самата се чувствам страхотно".

"И мисля, че щом стигнете до това място, тогава ви се случват удивителни неща, които никога не си представяте, че ще висе случат отново в живота. И това е мястото, на което се намирам. Обожавам цялата любов, която получвам в момента и всички прекрасни пожелания. Просто искам всички да знаят, че това е най-доброто време за мен. Това е най-доброто време в живота ми", заявява Лопес.

Наскоро певицата издаде нова песен - "Cambia El Pas", чието име в превод означава "Промени стъпката".

"Песента е за промяната и за това да не се страхуваш да направиш стъпката", коментира наскоро Лопес в радиошоуто Globalization на Питбул по SiriusXM.

Лопес казва още в интервюто си пред Зейн Лоу, че е била в Доминиканската република след раздялата си с Алекс Родригес, когато е осъзнала, че отново се чувства вдъхновена да записва музика.

"Обичам живота си в момента. Обичам това, което правя. Обичам мястото, къде се намирам. Обичам човека, в когото непрекъснато се променям и превръщам. И този вид радост, този вид щастие, този вид любов винаги ме вдъхновява. Мисля, че някои хора наистина се вдъхновяват, когато сърцето им е разбито", заявява Лопес.