Вече няма съмнение, че нещо се случва между Дженифър Лопес и Бен Афлек. Въпросът е колко сериозно е случващото се и ако вярваме на някои медии, е доста сериозно. Последното доказателство, че Бен и Джей Ло са напът да създадат общо семейство, е екскурзията им до увеселителния парк в Орландо, Флорида.

От снимките, направени от папараци, се вижда, че Дженифър е довела със себе си близнаците Макс и Еми, а Бен Афлек е със сина си Самюел. Децата на Дженифър, която тя има от брака си с Марк Антъни, са на 13 години, а Сам, който е син на Бен от брака му с Дженифър Гарнър, е на 9. Бен Афлек има още две деца от Гарнър – Серафина на 12 и Вайълет на 15. Изглежда обаче по-големите момичета не са придружили баща си и брат си.

Тези снимки са потвърждение на информацията, която списание „Пийпъл“ публикува миналия месец, позовавайки се на неназован източник. Според източника, Бен и Дженифър в момента се опитват да сближат децата си, за да могат един ден да заживеят заедно.

„Децата (на Дженифър) бавно започват да опознават Бен“, казва източникът, цитиран от списанието. „Всичко върви гладко. Очевидно е, че Дженифър е сериозна за Бен. Отдавна не е изглеждала толкова щастлива.“

Потенциалната нова връзка между Дженифър Лопес и Бен Афлек е вълнуваща за почитателите им, тъй като двамата бяха сгодени през 2002 г. и трябваше да сключат брак през 2003 г. След като отложиха сватбата, връзката им продължи още известно време, преди официално да се разделят в началото на 2004 г.

Иронично е, че точно преди да се върне при Бен, историята се повтори с друг годеник на Дженифър Лопес. Певицата и бейзболиста Алекс Родригес трябваше да сключат брак през 2020 г. но отложиха сватбата заради пандемията от COVID-19. После стана ясно, че имат проблеми във връзката и са потърсили помощ от специалист, а малко след това официално обявиха, че са разтрогнали годежа и вече не са двойка.