Заедно ли са или не? Това е въпросът, който от няколко седмици всички почитатели на Бен Афлек и Дженифър Лопес си задават. Двамата демонстрират сближаване и вече няколко пъти научаваме, че са прекарвали време заедно. Бившите годеници обаче упорито мълчат дали са заедно или не и цялата информация, която получаваме, е от техни познати, които споделят с медиите.

Снимка: Getty Images

Именно така американското списание „Us Weekly“ е разбрало какво мисли Дженифър Гарнър, бившата съпруга на Бен Афлек. Според неназован източник на списанието, Дженифър напълно подкрепя връзката на бившия си със съименничката си с пуерториканска кръв.

„Джей Ло има одобрението на Дженифър Гарнър“, казва цитираният източник. „Джей Ло пък смята Дженифър за добър и чудесен човек и за невероятна майка.“

Снимка: Getty Images

Дженифър Гарнър е майка на три деца, като и трите са от Бен Афлек. Вайълет, най-голямата, е на 15 години, следва Серафина, която е на 12 и Самюъл, който е на 9.

Снимка: Getty Images

От друга страна бившият годеник на Дженифър Лопес Алекс Родригес отказва да коментира предполагаемата връзка на певицата с актьора. Изглежда, че спортистът е бил неприятно изненадан от разтрогването на годежа между него и Джей Ло.

Единственият близък на някой от двамата, който открито сподели нещо пред медиите, е актьорът Мат Деймън – дългогодишен приятел на Бен Афлек. „Надявам се, че е истина. Обичам ги и двамата“, каза той в интервю за телевизионното предаване „Днес“. „Ще бъде страхотно.“