Най-голямата романтична новина от света на шоубизнеса е предполагаемата новопоявила се любов между някогашните годеници Дженифър Лопес и Бен Афлек. Тези дни стана ясно, че двамата са прекарали доста време заедно и всички се чудят дали ще бъде възобновен годежът отпреди 17 години.

Във вторник журналисти успяха да попитат Алекс Родригес, мъжът, за когото Дженифър беше сгодена, а след това изненадващо изостави, какво мисли за предполагаемата им връзка. Той избегна въпроса и отговори само „Давайте, янки!“. „Ню Йорк Янкис“ е отборът на Родригес.

Снимка: Getty Images

По-рано източници на сайта E! News съобщиха, че бейзболистът е бил неприятно изненадан от новината, че бившата му годеница е продължила напред в личния си живот. Той се е надявал, че двамата ще успеят да изгладят взаимоотношенията си.

Снимка: Getty Images

Доста по-позитивен към възможната нова връзка е актьорът Мат Деймън, който е дългогодишен приятел на Бен Афлек. Двамата имат много общи успешни проекти и си поделиха наградата „Оскар“ за сценария на филма „Добрият Уил Хънтинг“ през 1998 г.

„Надявам се, че е истина. Обичам ги и двамата“, каза той в интервю за телевизионното предаване „Днес“. „Ще бъде страхотно.“

Надеждите на Деймън може и да се оправдаят, тъй като източник, близък до новосъбралата се двойка, е споделил пред списание „Пийпъл“, че двамата са „отворени към връзка“.

Снимка: Getty Images

„Тя иска да прекара колкото се може повече време с Бен, за да види докъде ще стигнат нещата“, е казал запознатият пред списанието.

Не е необичайно сред двойките, известни или не, да има прекъсвания в отношенията, преди любовта да се разпали отново, но ако двойката Бенифър се възстанови, това ще е сред най-дългите прекъсвания в романтичния живот на звездите от шоубизнеса. Те се разделиха преди около 17 години.