Ще започнем с лошата новина – любовта не винаги продължава цяла вечност или „докато смъртта ни раздели“. Добрата новина обаче е, че и раздялата не е задължително да е окончателна и понякога сродните души се намират повече от веднъж.

Снимка: Getty Images

В момента почитателите на Бенифър (общото име на Бен Афлек и Дженифър Лопес) се надяват, че правилно разчитат сигналите за събирането им. Макар връзката им да продължи съвсем кратко, двамата дори бяха сгодени, преди да се разделят през 2003 г.

Ако сега се окаже истина, че любовта между тях е припламнала отново, те няма да са нито първата, нито последната двойка, която ще се препокрие по подобен начин.

Тук сме подбрали 7 изключително популярни двойки, които направиха пауза в отношенията си, преди да се съберат отново.

 

Принц Уилям и Кейт Мидълтън – кралска раздяла преди кралската сватба

Снимка: Getty Images

Както може да се очаква от консервативното британско кралско семейство, за официален коментар на предполагаемата раздяла не може да става и дума, но според биографа Робърт Лейси това събитие е факт. Според него след като са започнали да излизат през 2003 г., принц Уилям и Кейт Мидълтън са имали много сериозен конфликт през 2007 г., който в крайна сметка е довел до това, че Уилям се е разделил с нея по телефона.

Снимка: Getty Images

Само няколко месеца по-късно престолонаследникът и приятелката му са се сдобрили и все още са заедно, както на всички ни е известно. Те имат три деца и наскоро отпразнуваха 10-ата годишнина от сватбата си.

 

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл – всички пътища водят към любовта

Снимка: Getty Images

Музикантът и актрисата се запознават на едно парти за рождения ден на приятел на Джъстин и малко след това стават официално двойка. Връзката им изглежда перфектна, докато ненадейно през март 2011 г. не обявяват, че се разделят с изявление пред списание „Пийпъл“, според което са „взели взаимно решение да тръгнат по различни пътища“.

Снимка: Getty Images

Каквито и да са били тези пътища, които са поели, в крайна сметка са ги довели отново един до друг. Още преди края на 2011 г. двамата се събират отново и обявяват годеж. Днес те все още са заедно и имат две деца.

 

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин – или как Исус събра влюбените

Снимка: Getty Images

Музикантът Джъстин Бийбър и племенницата на популярния актьор Алек Болдуин се запознават през 2014 г., но официално стават двойка чак през 2016 г. Отношенията им са бурни, всички очакват раздяла и действително през лятото на същата година става ясно, че Бийбър излиза с друга жена. Джъстин и Хейли не само не са влюбени, но изобщо не са приятели и не си говорят.

Снимка: Getty Images

С времето обаче ледът се стопява, двамата започват да общуват отново и не след дълго става ясно, че са повече от приятели. Двамата сключиха брак през 2018 г. и Джъстин Бийбър се покръсти в църквата на религиозната си млада съпруга. Днес той често говори за промяната, която е претърпял животът му и колко голяма роля е изиграла Хейли, за да стане той по-добър човек.

 

Джиджи Хадид и Зейн Малик – любов на вълни

Снимка: Getty Images

Певецът Зейн Малик и моделът Джиджи Хадид стават популярна двойка (под името Зиги) през 2015 година, но връзката им е турбулентна. През март 2018 г. обявяват раздялата си без много обяснения, а седмици след това са забелязани да се целуват на публично място. Изглежда, че са се събрали, но през август 2019 г. Джиджи започва излиза с друг мъж.

Снимка: Getty Images

Към края на 2019 г. Джиджи Хадид и Зейн Малик отново се събраха, а през 2020 г. се роди и дъщеря им Кай. Може би момичето ще успее да закрепи отношенията им, но почитателите им не бива да се надяват на твърде много.

 

Роуз Лесли и Кит Харингтън – игра на любов и раздели

Снимка: Getty Images

Джон Сняг и Игрит от „Игра на тронове“ са сред любимите двойки в хитовия сериал и феновете им откачиха от щастие, когато през 2012 г. стана ясно, че двамата са заедно и в реалния живот. Това вълнение не продължи дълго и актьорите се разделиха.

Снимка: Getty Images

Само две години по-късно връзката им възкръсна като персонажа на Кит Харингтън и през 2017 г. научихме за годежа им. Сега двамата са семейство и от няколко месеца имат дете.

 

Кейти Пери и Орландо Блум – раздялата, която разби сърцето на Кейти

Снимка: Getty Images

Актьорът от „Карибски пирати“ и певицата Кейти Пери стават двойка през 2016 г., но около година след като връзката им става официална, става официална и раздялата им. Двамата съобщават, че са решили да си дадат малко пространство. Години след това Кейти Пери сподели, че раздялата е била едно от най-тежките и драматични събития в живота ѝ.

Снимка: Getty Images

За щастие различията се изглаждат само след няколко месеца и сега Кейти Пери и Орландо Блум отново са заедно. Двамата имат дъщеря и планират сватба (забавена от пандемията), а според някои теории на феновете може дори вече да са се венчали тайно.

 

Криси Тейгън и Джон Леджънд – най-кратката раздяла

Снимка: Getty Images

Често говорим за кратки бракове и връзки, но може би рекордът за най-кратка, публично обявена раздяла е тази на музиканта Джон Леджънд и моделът Криси Тейгън. Двамата официално стават двойка през 2006 г. и Криси тръгва на турне с популярния музикант. Нещо обаче се обърква и Джон Леджънд обявява, че вече не иска да има връзка с нея.

Снимка: Getty Images

За младата жена изглежда, че всичко е свършило, преди Джон Леджънд да се върне при нея, по-малко от час след това, за да ѝ каже, че се е разболял и не той, а треската му е поискала прекратяване на отношенията им. Сега те продължават да са заедно, толкова много години след това и имат две деца.