Музикантът Джъстин Бийбър направи следващата стъпка във вярата си и се покръсти, като заедно с него в религиозния ритуал участва и съпругата му Хейли. Откакто е с младата жена, племенница на актьора Алек Болдуин, Бийбър прие вярата в Исус Христос и се разкая за поведението си в миналото, което го превърна в един от най-мразените хора на света.

Ритуалът на водното кръщение при евангелистите, каквито са Джъстин и съпругата му, е малко по-различен от този при православните християни. Не е странно, че двамата се кръщават толкова възрастни, тъй като се счита, че човек трябва да е достатъчно зрял, за да разбира какво прави и по тази причина не се кръщават бебета и много малки деца.

Моментът, в който със съпругата ми се кръстихме заедно. Това беше един от най-специалните моменти в живота ми. Изповядахме любовта и вярата си в Исус публично с нашите приятели и семейство.

Снимка: Getty Images

Хейли е дъщеря на актьора Стивън Болдуин, който е най-известен с участието си във филма „Обичайните заподозрени“, но през последните години се занимава преди всичко с религиозни предавания и активизъм. Именно от него Хейли е наследила вярата си в Бог.

Снимка: Getty Images

Джъстин Бийбър и съпругата му са се запознават на религиозна конференция през 2009 г. През 2018 г. сключиха тайно брак, а година по-късно направиха нова церемония, която беше доста по-голяма.

На въпроса какъв баща иска да бъде, Бийбър отговаря, че ще се остави изцяло в ръцете на Бог: „Аз съм последовател на Исус и искам просто да бъда воден от него. Когато приемеш Исус, той ти казва, че вече ходиш със Святия дух, така че просто очаквам да бъда воден от него.“