Няма две мнения по въпроса, че всяка жена си мечтае да види себе си в приказна бяла рокля на сватбения си ден. А ако тя е изработена лично от Върджил Абло, то щастието би било пълно.

Пълното си щастие сподели съпругата на канадския изпълнител Джъстин Бийбър. В социалните мрежи дъщерята на Стивън Болдуин и племенница на Алек Болдуин сподели няколко приказни момента от сватбата им, която се състоя миналия понеделник, 30 септември в луксозен хотел в Южна Каролина. Това са и първи кадри, на които се вижда сватбената „рокля от мечтите ми“.

Тоалетът наистина е изящен – с кройка тип „русалка“, голям шлейф, голи рамене, без презрамки и с инкрустирани перли. Най-любопитната част от него е воалът, който е дълъг почти 4 метра, а в края му пише „Докато смъртта ни раздели“.

Вече споменахме Върджил Абло – дизайнерът от Чикаго, който получи заслужено място в света на модата като творчески директор на мъжката линия на Louis Vuitton. Е, той е авторът на роклята и воала, както и неговият екип. Хейли лично благодари на Абло за положените усилия за създаването на „роклята на мечтите ми“.

Всъщност тази рокля е един от трите тоалета, които 22-годишният модел облече в сватбения си ден.