Джъстин Бийбър е бил още дете, когато с него се е свързал музикалният продуцент Скутър Браун, след като попаднал на изпълненията му в YouTube. Година по-късно излезе първият албум на 14-годишния певец и за невероятно кратко време той се превърна в един от най-известните музиканти на всички времена. През следващите години обаче името му беше замесено в няколко инцидента, вандализъм, шофиране в нетрезво състояние и проява на расизъм. Само за 6 години Джъстин успя да настрои толкова много хора срещу себе си, че през 2015 г. 250 000 души подписаха петиция до президента на САЩ да екстрадира канадския певец в родината му. Подписите са достатъчни, но Барак Обама отказа да изпълни желанието на подписалите.

Вчера 25-годишният Джъстин Бийбър публикува много откровен пост в Инстаграм, в който се извинява за глупостите, които е правил и обяснява през какво е трябвало да премине.

„Започнах да вземам много тежки наркотици на 19 години и развалих отношенията си с всички хора, сподели Джъстин. Станах заядлив, не уважавах жените и се гневях. Отдалечих се от всички, които ме обичаха и се криех зад маската на човека, в който се бях превърнал. Струваше ми се, че никога няма да мога да се променя.“

През последните години музикалната слава на Бийбър бе помрачена от ужасното му отношение към феновете (през 2013 певецът буквално се изплю върху почитатели, събрали се под балкона му) и от сблъсъците със закона. Бийбър беше участник в няколко пътни произшествия, хванаха го да кара под въздействието на алкохол и наркотици, а отгоре на всичко и с изтекла шофьорска книжка.

Снимки от ареста, след като Джъстин Бийбър беше хванат да шофира пиян през 2014
Снимка: Getty Images

„Бях на 18 и нямах никакъв опит в реалния свят. Разполагах с милиони долари и имах достъп до всичко, което можех да пожелая. Това всъщност е много страшно. До 20-ата си година бях направил всеки грешен избор, за който можете да се сетите и се превърнах от един от най-обичаните в един от най-подиграваните, съдени и мразени хора на света.

За щастие нещо в живота му се е променило и Джъстин Бийбър искрено се разкайва за грешките си в миналото:

„Отне ми години да се отърся от всички тези ужасни решения, да поправя разбитите отношения и да променя навиците си. За щастие Бог ме благослови със страхотни хора, които ме обичат заради мен самия.“

Хейли и Джъстин Бийбър
Снимка: Getty Images

Джъстин Бийбър има предвид съпругата си Хейли Болдуин, с която се ожениха тайно миналата година. Хейли е отгледана като евангелистка и е изключително набожна. В социалните мрежи редовно споделя цитати от библията. Младата жена, дъщеря на Стивън Болдуин и племенница на Алек Болдуин, явно има много силно въздействие върху съпруга си.

„Сега вече съм в най-хубавия етап от живота си – БРАКА! Това е една невероятна и щура нова отговорност. Учиш се на търпение, доверие, отдаденост, доброта, смирение, но преди всичко как да си добър човек.“

Снимка: Getty Images

В момента Джъстин Бийбър подготвя петия си албум, а неотдавна заедно с певеца Ед Шийрън пуснаха общата им песен „I Don’t Care“.