Поп иконата пусна новия си албум “La fuerza”и третия си сингъл към него – „Santo”, едва преди няколко часа, а вече покорява върховете на световните класации!

Поп принцесата Кристина Агилера направи своето завръщане с латино албума си “La Fuerza” („Силата“). Това е първият й албум от 2018 насам и първият й латино албум от 22 години. Самата тя го определя като албум за самата нея, за корените й и за децата й.

„На по-дълбоко ниво, този албум значи много за мен, защото успях да оценя всичко това, което съм, и мястото, на което се намирам“ – споделя певицата.

Това обаче не е целият албум, а само малка част от него. Поп иконата е решила да раздели основният проект на три малки албума, които да пусне до края на 2022, и впоследствие да ги обедини. Причината за това е, че тя иска да продължава да изненадва феновете си през цялата година.

Синглите от „La fuerza” заедно с видеоклиповете към тях са една трилогия за женствеността, приятелството, любовта и силата. Нека ги разгледаме.

„Pa Mis Muchachas” – „За моите момичета“

Водещият сингъл от албума е колаборация с Беки Джи, Нати Пелусо и Ники Никол. Самата Агилера го определя като почит към всички жени. Това, което тя разказва за песента си, е, че е изразила своята сила с музиката и текста, но и че за да стане толкова силна, е била отгледана от също толкова силна жена – майка й, която също е била отгледана от силната си майка, и че всичко това се предава по наследство. Видеото разказва историята на силни жени, които са се събрали с една цел – да заловят гангстера, който е разбил сърцето на героинята на Агилера.

“Somos Nada” – „Ние сме нищо“

Безспорно една от най-красивите балади на поп иконата разказва продължението на започнатата в първия сингъл история. Историята на една любов и на едно предателство. Както виждаме, тук Кристина е заложила на емоционално и сурово изпълнение и определено ни побиват тръпки от гласа й. Пее за болката в една връзка, заради която обаче не трябва да се предаваме, мислейки, че любовта е илюзия. В края на клипа виждаме, че гангстерът се е удавил в басейна.

“Santo”- „Светец“

В последния сингъл от албума, който излезе снощи, Агилера е за пръв път в дует с латино звездата Ozuna. Представена е срещата между двамата в нещо подобно на паралелен свят или задгробен живот и тя най-накрая намира любовта в Ozuna. Кристина случайно вижда и гангстера от миналите клипове, от когото тя побягва.

Останалите сингли от албума са: “Ya Llegue” („Вече пристигнах“), “Como Yo” („Като мен“) и “La Reina” („Кралицата“) – песен, която определено ще стане любима на всички с посланието и мелодията си.

В iTunes за броени часове “Santo” се превърна в най-сваляната латино песен в САЩ, албумът й в най-сваляният латино албум, а клипът към “Santo” е най-сваляният видеоклип от всички жанрове. И това е само началото!

С огромно нетърпение чакаме следващите две части от албума, а сега ви оставяме да чуете първата част от предстоящата трилогия.