„Доживях да се видя булка“ – написа Галена в Инстаграм. Провокативното изречение не трябва да се приема буквално, защото е закачлива препратка към новия клип на певицата – „Горчиво“.

„Целунете се! Горчиво!
Наздраве! Нека пие всичко живо!
Аз ще пия за раздяла, нищо хубаво не ви желая!
Щастлив бъди, но не и с нея!
След твойто “Да”, знай, ще полудея!
В радост и тъга докрая да ви е горчиво ви желая!“ – пее лирическата героиня в песента. 

„Май няма да е удачно да пея тази песен по сватби, но се надявам предстоящото лято всичко живо да я пее с мен. Благодаря на целия екип за сватбената организация! Благодаря, че никога не ме предавате!“ – поясни Галена в друг пост в Инстаграм.

През изминалата есен певицата бе част от журито на "Гласът на България". В началото на септември 2022 г. тя сподели пред bTV малко повече за личния си живот.

„Алекс ще е предучилищна, а големият Стефан започва в Американския колеж във Велико Търново. Покрай Стефан си припомних някои неща от образованието. С Алекс ще се учим да пишем, той е левичар“ – призна певицата.

С Галин понякога си говорят за трето дете, често приятели им казват колко хубаво ще е да имат и едно момиченце, но на този етап двамата не планират подобно нещо.

„Готвя, и то много хубаво. Галин даже е по-добър от мен. Обичам да меся и Алекс ми помага. На три диети съм, защото с две не мога да се наяждам“ – пошегува се Галена през септември. Цялото интервю е тук:

За рождения ден на певицата, 21 май, четете тук: