27 години след последното си участие заедно в култовия филм "Криминале" на Тарантино, Брус Уилис и Джон Траволта отново ще изгреят на големия екран в предстоящия филм "Paradise City". 

По информация на "Дедлайн" режисьор на продукцията ще е Чък Ръсел, известен най-вече с "Маската", "Заличителят" и "Кралят на скорпионите".

Технически погледнато, това е четвъртият път, когато Уилис и Траволта влизат заедно в кинопродукция. Но в две от предишните им изяви - във филмите "Виж кой говори" (Look Who's Talking) от 1989 г. и "Виж кой говори пак" (Look Who's Talking Too) от 1990 г. - Брус Уилис само озвучава бъбривото бебе (синът на Моли - Майки). 

Единственият път, когато двамата са играли заедно пред камера, е именно шедьовъра "Криминале" на Куентин Тарантино от 1994 г.

Сега двете холивудски звезди - 66-годишният Уилис и 67-годишният Траволта - отново ще играят противници в предстоящия филм.

Брус Уилис е избран да влезе в ролята на ловеца на глави Райън Суон, докато Джон Траволта ще играе престъпник, който е убил неговия баща. 

Кори Ларж е написал сценария на филма, като същевременно влиза в ролята на ловец на глави. Към тях ще се присъедини и тайландската актриса и модел Прая Лундберг, като продукцията се снима на Мауи, Хавайските острови.