Певицата Алла Пугачова отново предизвика скандал в Русия с думите си.

Естрадната легенда публикува нов пост в Инстаграм само дни, след като за малко се прибра до родината си. "Смешно ми е да наблюдавам тази групичка от завистливци и клеветници", започва тя.

"Толкова сте забавни! Именно вас, нарекох "роби и слуги" - вие сте такива, а не руския народ, който е просто заложник на ситуацията."

"Обичам и съчувствам на руския народ, а вие, с вашите лъжи и цинизми по мой адрес, се опитвате да ме оклеветите пред хората, за които цял живот съм пяла, за които дадох здравето си.

Няма да ви се получи! Дори не се опитвайте да обезцените живота или кариерата ми - моята многомилионна армия от фенове няма да ме предаде."

Напомняме, че Пугачова напусна Русия скоро след началото на войната в Украйна. 

Тя първо заживя в Израел, но след атаката на ХАМАС се премести в Кипър заедно с децата и съпруга си - популярния актьор, водещ и комик Максим Галкин.

"Парите ли ми броите? Да, аз честно изработих всяка стотинка за разлика от много други, които пропиха хонорарите си и сега изкарват Пугачова виновна", пише гневната прима.

"Щастието не е в парите, а в свободата. И аз я пазя в себе си, надявайки се да доживея до деня, в който доброто ще надвие злото, светлината - тъмнината, истината - лъжата."