Примадоната на руската естрада Алла Пугачова се е завърнала в Русия.

Преди дни тя е била забелязана на граничен пункт в Псковска област, след което се е качила на влак, който я е докарал до Москва.

За първи път тя обаче не е пътувала в отделен вагон, а в обикновено VIP купе. В него е имала на разположение собствен душ и тоалетна, а цената на билет за тези места обикновено са около 30 хиляди рубли (300 евро).

Преди певицата обикновено наемаше цял вагон, в който разполагаше с частна кухня, отделни купета за персонала, баня и други екстри.

Малко след като пристига в Москва, Ролс Ройса й е забелязан да влиза в замъка й в село Грязь (намиращо се на 53 км. от руската столица).

Предполага се, че певицата е там, за да вземе документи, които са й нужни за живота в чужбина, а също така, за да оформи завещанието си.

Пугачова, съпругът й Максим Галкин и децата им напуснаха страната скоро след като тя започна война в Украйна.

Двамата доскоро живееха в Израел, но след 7 октомври и бруталната атака на ХАМАС заминаха за Кипър.

Носят се слухове, че докато е в Русия, Пугачова може би ще вземе и участие на частни партита, като хонорара й започва от 300 хил. евро.

Тя също така е била забелязана близо до студиото "Салам" в град Твер, в което е записвала много от хитовете си през годините.