2019 година отминава, а с това и новините и интересните теми, за които ви държахме в течение през тези 365 дни. С какво обаче успяхме да ви провокираме и впечатлим? Известни личности? Теми за красотата? Лично споделен опит за beauty процедури?

Вижте кои са 10-те най-четени материала в Ladyzone.bg за цялата година. 

1. На първо място с най-много четения гордо се настанява достолепният актьор Кърк Дъглас. Статията за рождения му ден е прочетена от повече хора, отколкото има в общините на София по данни на НСИ към 31.12.2018 г. 155277 души са се интересували от това как актьорът е достигнал възрастта от 103 години. 

2. Софиянката Радинела Чушева е другият човек, от чийто живот се интересувахте. Тя стана новата „Мис България“. Определено хирургическите интервенции, които тя има по лицето, се превърнаха в обект на засилени дискусии.  

3. Дълголетието и красотата не са единствените щекотливи теми. Третата по известност и четения статия за 2019 г. в ladyzone.bg е свързана с алкохола и наркотиците. През годината ви беше интересно да разберете кои са известните българи, споделили публично за тези свои зависимости. 

 

4. Повече от 60 000 души се интересуваха дали министрите ни имат нужда от курс по етикет. Поводът беше конкретен.


5. Любовта е интересна, но омразата - още повече. Кои са екранните двойки, които в реалния живот се мразят - това също беше една от любопитките за годината.  

6. Припят и Чернобил също влизат в класацията на топ 10 с най-четените материали. Тематиката е тежка, което идва да покаже, че читателите на Ladyzone са хора, които се вълнуват от разнообразни неща и за интереса им няма граници.


7. Най-краткият тест за интелигентност в света е способен само с 3 математически въпроса да измъчи доста хора. Едва 17% успяват да отговорят правилно на всички задачи. Определено ви е било интересно да разберете що за текст е това и какви са въпросите му. Вижте ги отново.

 8. На място номер 8 по интерес се настанява актрисата Блейк Лайвли, която е много бременна и „тормозена“. Дали това наистина е така може да си припомните в статията.   

 9. Една снимка - милиони последователи. Това го може само Дженифър Анистън. Какво имаше на кадъра, който актрисата сподели и с това разби интернета, може да видите тук.  


10. Завършваме класацията с десето място за един харесван български актьор, който през 2019 направи пореден бум с режисура и участие в свой филм "Завръщане" - Ники Илиев. Откритостта, с която той говори за своето заболяване, накара много хора да го харесват още повече. Не отричаме, че той е и доста атрактивен мъж, затова интересът към това за кого е женен, явно е основателен.

Четете ни и през 2020 г., защото ще продължим да надничаме в ежедневието на известните, женската душа, както и да откриваме вдъхновение за още по-хубав и цветен живот навсякъде около нас.