На 25 август красивата холивудска актриса Блейк Лайвли навърши 32 години. По този повод съпругът й Раян Рейнолдс спретна малък номер в Инстаграм – публикува нейни снимки, които по никакъв начин не можем да сложим в графа „вижте ме колко съм красива“. Фотосите напълно доказват, че звездите са хора точно като нас, като например такива, на които са със затворени очи – каквито са всъщност повечето, които Раян сподели.


Постът на актьора показва и още нещо, което е прелюбопитно за всички фенове на холивудската двойка – колко е пораснал коремът на Лайвли. Блейк и Раян обявиха, че ще стават родители през май тази година по време на премиерата на „Pokémon: Detective Pikachu“. Облечена в изящна рокля на нюйоркския бранд Retrofête, тогава 31-годишната блондинка дори нямаше нужда да говори, защото съобщението се криеше под тоалета й – порасналото й коремче.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Това ще е трето дете за актьорското семейство, което никога не е крило, че иска голяма фамилия. Двамата имат 2 дъщери - 4-годишната Джеймс и 2-годишната Инез. Блейк е едно от 5 деца, а съпругът й е едно от 4 деца, така че решението за още бебета е съвсем логично.
Преди време 42-годишният Рейнолдс сподели каква е тайната на щастливия им брак и семейство, а именно, че никога не работят едновременно.

 

„Блейк и аз не работим по едно и също време. Ако тя снима филм в Тайланд, а аз снимам филм във Ванкувър, това означава, че няма да можем да се видим. Ние действаме като едно цяло и това е което действа при нас.“

Година след раждането на второто дете Блейк Лайвли, която винаги е поддържала форма, сподели, че е успяла да свали натрупаните 30 килограма с много усилия и часове във фитнеса.

 

 

„Не можеш да свалиш 30 килограма, които си натрупал по време на бременността, скролвайки из Инстаграм и чудейки се защо не изглеждаш като моделите на бельо“, написа тогава актрисата.