От всички актьори от култовия и любим на всички сериал „Приятели“ единствено Дженифър Анистън и Матю Пери нямат профили в Инстаграм. До вчера, когато Джен се регистрира в социалната мрежа и буквално я срина.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Разбира се, става дума за нейния акаунт, който беше недостъпен известно време заради това, че „целият свят се опитва да последва Дженифър Анистън в Инстаграм в този момент“, както написа потребител в Туитър, както и заради първата снимка, която 50-годишната актриса сподели с феновете си – актуален общ кадър на всички „приятели“ – тя, Матю Пери, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк, Кортни Кокс и Лиса Кудроу.

 

 

„Вече сме ПРИЯТЕЛИ и в Инстаграм. Здравей, ИНСТАГРАМ“, написа светлооката красавица към снимката.

Поздравления за присъединяването си към социалната платформа Джен получи от Марая Кери и Айла Фишер.

Само за час Анистън успя да събере повече от 115 хиляди последователи, а тя самата е последвала свои известни приятели като Адам Сандлър, Дейвид Спейд, Джулия Робъртс, Дженифър Гарнър, както и бившия си съпруг Джъстин Теру. Към момента я следват близо 7 милиона души.

През януари тази година в дебрите на Инстаграм се хвърли и Кортни Кокс, която също стартира профила си с фотос, който ни връща две десетилетия и половина назад на кафе в "Сентръл Пърк".