Режисьорът Ники Илиев говори пред „Папараци“ (bTV) за своя четвърти филм – "Завръщане", който от 18 октомври тръгва по кината. Разбира се, не бяха подминати и въпросите за неговия личен живот. Ето какво сподели той пред камерата:

Подразни ме това, че някои медии написаха, че съм грозен заради витилигото (кожно заболяване – бел.ред.). Аз може да съм грозен по много други причини, но не и заради болестта. Чрез тези писания медиите обиждат и потискат всички хора с витилиго.

Аз съм окей с петната по ръцете и лицето. Това е просто още един цвят на характера. Всеки дефект трябва да бъде превръщан в ефект.

След развода ти приписваха различни връзки. Например с Евелин Костова, която участва в последния ти филм. Как приемаш тези слухове?
Много ме забавляват. Преди се притеснявах. В един момент си казах – какво ще стане, ако не ми е кофти от нещата, които пишат за мен. От една година статусът ми е по-свободен и е нормално да се пишат такива неща.

Още ли си необвързан?
Е, какви въпроси! Аз и да имах сериозна връзка, покрай ангажиментите за филма вече нямаше да имам (смее се). За момента съм женен за работата си и това е много готино. Но това е период, надявам се.

С бившата ми съпруга Саня сме в много добри отношения. Имаше един период, когато нещата не бяха гладки, но след 10-годишна връзка това е нормално. Сега всичко е балансирано, говорим си.

Цялото интервю можете да видите тук.