Латинолегендата Рики Мартин и съпругът му вече гледат 4 деца – двама 12-годишни близнаци и момиче и момче на 2 и на 1 години. И въпреки че по всички стандарти това вече е многочленно семейство, Рики Мартин не смята да спира с размножаването и планира в бъдеще да има още деца.

Някой хора мислят, че съм луд, но искам голямо семейство и дори има няколко ембриона, които ме очакват“, сподели певецът в интервю за предаването “Entertainment Tonight“. „Не знам, само толкова ще кажа.

Близнаците на Рили Мартин се родиха през 2008 г., когато певецът все още не беше потвърдил, че е гей и имаше връзка с мексиканската водеща Ребека де Алба. Момчетата са износени от сурогатна майка, но подробностите остават тайна.

През 2010 г. Мартин потвърди слуховете, че е хомосексуалист и се превърна в символ на цялата латиноамериканска гей общност. Въпреки че много от почитателките му останаха разочаровани, новината не беше чак такава изненада и от години беше известно, че голяма част от почитателите на певеца са хомосексуалисти.

През 2016 г. Рики Мартин започна да излиза с Джван Йосеф – сирийско-шведски художник с кюрдски и арменски произход. Двамата сключиха брак през 2017 г. и станаха родители на още две деца през 2018 и 2019 г., като децата отново са от сурогатна майка и отново подробностите не са публично достъпни.

В интервюто си Рики Мартин сподели, че съпругът му го подкрепя в решението да има толкова много деца, но понякога му идва в повече. Момчетата, които са на прага на тийнейджърството, всячески се опитват да се борят за индивидуалността си: „Пубертетът наближава и нещата стават страшни. Още повече, че сме в локдаун и постоянно има „махни ми се от пътя“ и „това е моята стая, а не твоята“, такива неща.

Истината обаче е, че нито батковците, нито татковците командват в дома на певеца, а дъщеря им: „Това е къщата на Лусия. Още не може да щраква с пръсти, но погледът ѝ е достатъчно красноречив. Тя е само на 2, между другото.

Утре ще бъдат връчени латиноамериканските награди „Грами“ и Рики Мартин има 4 номинации. Певецът, който води церемонията миналата година, вече 4 пъти е печелил наградата, заедно с още две от официалните награди „Грами“ и 5 награди на MTV, но въпреки това е много развълнуван.

Снимка: Getty Images

Познавам много изпълнители, които казват, че им е все тая дали ще спечелят и че са номинирани, но това са глупости“, каза Мартин. „Аз направо се побърквам от вълнение, защото се радвам, че съм признат от почитателите си и от колегите.