1. Сериалът „Чернобил“ логично развълнува милиони хора в Източна Европа, преживели лично или чрез разказите на свои роднини най-голямата ядрена авария в историята на човечеството. Дори създателите на сериала признаха, че не са очаквали чак такъв фурор.

2. „Аз може да съм грозен по много други причини, но не и заради болестта. Чрез тези писания медиите обиждат и потискат всички хора с витилиго" – сподели Ники Илиев през септември.

3. „Тежко е да имаш деца от различни жени, на различни места. Никога не съм си мислел, че животът ми ще се развие така. Всеки прави грешки в живота. Може би повлия това, че много години бях в чужбина и този начин на живот: тренировки, лагери, рядко си със семейството си“ – изповяда се през октомври футболистът.

4. „Дъщеричките Ема и Ана са на 4 и 2 години. Спят в отделни стаи... Бях на 26, когато родих за първи път. Просто срещнах човека, който натисна това копче в мен, за да мислим в тази посока“ – сподели Славена Вътова през октомври.

5. През месец май 1986 г. кореспондентът на вестник „Работническо дело“ Йото Пацов и колегата му Любен Антонов, кореспондент на радио София в Русе, са в Киев, за да отразяват турнето на български художествен състав. Научават за аварията в Чернобил и решават да посетят района.

6. През август Кейт Мидълтън и принц Уилям участваха в благотворително ветроходно състезание, което се проведе на остров Уайт, южно от Лондон. Вижте какво се случи там.

7. Меган Маркъл реши да съди английския таблоид Mail on Sunday за публикуване на нейно лично писмо, адресирано до баща й Томас Маркъл.

8. Малори Джонсън Боулинг е на 31, живее в Щатите и определено е най-големият фен на Кейт Мидълтън и британското кралско семейство.

9. Славена Вътова попада в тази класация с два материала, което окончателно затвърждава статута й на много харесвана жена.

10. Защо музикантите от Варна понякога са тъжни и как звучи гласът му, когато чете рецепта за содени питки – вижте във видеото.

11. Марин е единият от двамата наставници, които напътстваха участниците в петия сезон на най-гледаното риалити у нас.

12. Елица Пецева от Ботаническата градина на БАН ни дава полезни съвети за отглеждането на орхидеи.


А тук можете да си припомните 10-те най-четени материала за годината.