Малори Джонсън Боулинг е на 31, живее в Щатите и е най-големият фен на Кейт Мидълтън и британското кралско семейство. Доказателство за това е гардеробът й, който е пълен с дрехи, с които сме виждали херцогинята на Кеймбридж, Меган Маркъл и Пипа Мидълтън да се появяват на официални събития.

Малори споделя, че винаги се е интересувала от кралското семейство на Острова. Интересът й се превръща в нещо по-голямо, когато Кейт и Уилям обявяват годежа си през 2010 г. През същата тази година американката започва да носи косата си като херцогинята и да следи какво облича тя. Когато забележи нещо, което й харесва, започва да издирва кой е дизайнерът на дрехата и да я търси из онлайн магазини за употребявани дрехи.

Американката добавя, че е много дисциплинирана относно покупките на дрехи и аксесоари, като лимитът й е 250 долара за дреха. В момента Малори притежава 250 тоалета, които са точно копие на носени от Кейт Мидълтън.

Във видеото може да видите как изглежда кралският гардероб в нейния дом, а тук показваме няколко поста от Инстаграм акаунта й, който има близо 17 хиляди последователи: