Кейт Мидълтън и принц Уилям направиха първата си официална поява след лятната почивка на остров Мъстик, който е част от островната държава Сейнт Винсент и Гренадини в Централна Америка. Кралската двойка участва в благотворително ветроходно състезание в четвъртък, което се проведе на остров Уайт, южно от Лондон. За събитието кралските особи бяха подбрали спортно облекло, което да отговори на нуждите им по време на надпреварата.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Заедно с Кейт и Уилям на лодката се качиха и двете им по-големи деца – принц Джордж, който в края на юли навърши 6 годинки и очарователната 4-годишна принцеса Шарлот. Всички знаем, че обичайното поведение на кралските особи по време на публични прояви включва сдържаност и задължително махане с ръка към тълпата. Правилата очевидно се променят, когато кралските особи са деца. А и на тях им е простено, защото са естествени и непринудени.

"Хайде, маме, помахай на хората."
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Как ли пък не! Ще се изплезя."
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Точно такава сладка сцена се разви, когато вместо да помаха с ръка принцеса Шарлот показа своята забавна страна, като се изплези. Мама Кейт реагира мълниеносно с порицание и физиономия на строг родител, но само момент след това се засмя, развеселана от създалата се ситуация.

"Не, как, защо? На какво сме те учили?"
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Реакцията на Кейт след първоначалното скръцване със зъби е невероятна, нали?
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Това съвсем не е първата подобна проява на дъщерята на Кейт и Уилям. По време на сватбата на чичо си Хари през май миналата година Шарлот отново даде да се разбере, че тя няма да е типичната принцеса, когато отново показа езика си пред фотографите.

Принцеса Шарлот на сватбата на чичо си Хари в средата на миналата година.
Снимка: Getty Images/Guliver Photos