На 23 октомври Холивуд си имаше звезден рожденик. Райън Рейнолдс събра семейство и приятели около празничната си торта и духна 46 свещи. 

10 неща, които може би не знаете за него

10. Райън като съкровище
В Канада Райън е смятан за национално богатство. В родината си актьорът е почитан като кленовия сироп. В свои интервюта 46-годишният канадец с американски паспорт често изразява своята привързаност към хората и живота в тази държава.

9. Да се возиш в грешния автобус от любов

Какво бихте направили, ако искате вашата любов от детството да отговори на чувствата ви?! Рейнолдс има брилянтна идея по тази тема. Като ученик той нарочно се качва в грешния автобус, за да може да седне до любимата си. Дали е гениално?! Без съмнение.

Снимка: Getty Images

8. Създава своите профили в социалните мрежи, за да промотира „Deadpool“

Социалните мрежи не са по вкуса на всеки. Някои хора обаче се нуждаят от тях единствено заради бизнес. Точно това се случва и с половинката на Блейк Лайвли. Въпреки че Райън е доста забавен и активен, профилите му са направени само за реклама на филмите от поредицата. Определено успешен ход за ангажирането на феновете.

7. Поема към Ел Ей с мисълта да стане стендъп комик

Целите на Рейнолдс са били много различни, когато решава да се премести в Лос Анджелис. Амбицията му е била да стане стендъп комик, а не актьор. Подобни роли обаче не са му чужди. Ние пък няма как да забравим играта му в романтичната комедия със Сандра Бълок “Предложението”.

6. Чупи прешлени след скок от мост

Сред всички страхове, който Райън има, едва бихте си помислили, че може да преодолее точно този, и то такъв начин. Скокът от мост на най-сексапилния жив мъж през 2010 г. завършва зле - със счупени прешлени. За щастие обаче това не го спира от опасните сцени на екрана.

5. Райън и Блейк на двойна 

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли са една от най-любимите и популярни двойки в Холивуд. Двамата са семейство от 2012 г. насам и имат три деца - Джеймс, Инес и Бети. Наскоро те обявиха, че очакват още една рожба.

Преди обаче да се оженят нещата между тях са били малко странни. Те излизат на двойна среща, като тогава Блейк излиза с приятел на Райън. Определено съдбата тук е имала други планове и то какви.

Снимка: Getty Images

4. Аланис Морисет написва песен за него

Преди да намери любовта в лицето на актрисата от „Клюкарката”, Райън излиза с певицата и текстописец Аланис Морисет. Двамата се сгодят през 2007 г., но след това се разделят. През 2008 г. 48-годишната канадка с американски паспорт признава, че песента й “Torch” е написана за него.