Райън Гослинг се очертава да бъде едно от горещите имена на годината благодарение на ролята си на Кен в предстоящия филм за Барби. Но актьорът от "Ла Ла Ленд" е семеен човек по душа, където дългогодишната му партньорка Ева Мендес и двете им дъщери - 8-годишната Есмералда и 6-годишната Амада, заемат централно място. Двете звезди подкрепят кариерите си – дори и да не говорят публично един за друг.

„Тя е негов фен номер 1 и обича, когато той прави филми като „Барби“, каза източник пред „Yous Weekly“.

„Райън също подкрепя Ева във всичко и просто я обожава", твърди източникът.

Райън и Ева започнаха да се срещат през 2011 г., докато снимаха „The Place Beyond the Pines“. Те отпразнуваха 10 години заедно миналия месец, а актрисата от „Хитч“ отбеляза повода със стари снимки на двамата от филма, който ги събра.

В друга публикация по повод годишнината им тя написа: „Магията е истинска. Тя не се появи на снимачната площадка. Магията започна много по-рано."

Въпреки дългата си връзка, двете звезди рядко се появяват заедно на червения килим. Ева и Райън са избрали да пазят връзката си и дъщерите си далеч от общественото внимание.

„Не говоря за Райън и всички прекрасни неща, които той прави като баща, защото пазя тази част в тайна“, написа звездата от „Тренировъчен ден“ в социалните медии по-рано, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Вижте повече за Райън Гослинг в следващото видео: