Ева Мендес и Райън Гослинг са заедно от 11 години и има две дъщери, но актрисата наскоро отново разпали спекулациите, че са официализирали връзката си, като показа татуировка на китката си с думите "Де Гослинг".

Ева Мендес даде интервю пред "Шоуто на Кайл и Джаки О" по австралийското радио, като заместничката ѝ Британи Хокли попита актрисата: "Носи се слух, че може би тайно сте сключили брак. Вярно ли е това?"

На което Мендес отговори така: "Но кой казва, че вече не сме? Обичам да пазя всичко в тайна".

След това тя показа татуировката, като първоначално се пошегува, че е временна, а след това добави: "Имам татуировка. Не, тя не е за пипане. Но си я направих преди години. Публикувах снимка и получих много забавни въпроси".

Много фенове са убедени, че татуировката потвърждава, че Гослинг и Мендес вече са съпруг и съпруга, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Преди това имаше слухове за брака им през 2016 г., когато Us Weekly съобщи, че са се оженили тайно пред малка група роднини и приятели, а източник каза пред изданието: "Ева и Райън винаги са се чувствали като семейна двойка. Те са влюбени един в друг. Ева и Райън винаги са се чувствали като семейна двойка. "Ева и Райън винаги са се чувствали като семейна двойка. Те са влюбени един в друг".

Вижте повече за Райън Гослинг в следващото видео: