Съпругата на Райън Гослинг, секссимволът Ева Мендес, изчезна от екраните преди 8 години. Сега тя е готова да се върне към актьорската кариера, но има важно условие – не иска да участва във филми, в които има насилие или секс.

Снимка: Getty Images

Почитателите на актрисата знаят, че това не винаги е било така. Тя е участвала в популярни екшън филми като „Имало едно време в Мексико“ и „Бързи и яростни“. Какво се е променило?

„Списъкът с неща, които бих правила, е много кратък“, сподели тя в интервю за американското токшоу „The View“. „Преди да стана майка, бях готова на всичко. Имам предвид ако проектът ми се струваше интересен. Но сега не искам да има насилие, не искам да има секс не искам… както казах, списъкът е кратък.“

Снимка: Getty Images

Изглежда причината за новите нагласи на красавицата с кубинска кръв са децата ѝ с актьора Райън Гослинг. 48-годишната Ева стана майка едва след като беше навършила 40 години и посвети цялото си време на двете си деца – 7-годишната Есмералда и 6-годишната Амада.

Снимка: Getty Images

Сега Ева иска да играе в чисти семейни филми, каквито правят „Дисни“. Не е задължително обаче да е в ролята на положителния герой. В разговор с Упи Голдбърг през 2020 г. Ева Мендес сподели, че се вижда много повече като злодей.

Още по темата: