Дългото ни търсене на най-добрите разкрасителни порцедури и продукти установи, че най-добрият съветник е личният опит. За да пишем за дадена процедура и да дадем нашето мнение за вас, държим да сме я изпробвали. Всичко останало би било неясно и мъгливо. 

Редактор на LadyZone тества процедурата Dermalinfusion в клиника Jewel Skin, направена от Боряна Тимнева. Тя е от 3 фази, като съчетава ексфолиране, екстракция и инфузия. Кожата се насища с витамини и други полезни вещества от серумите. Процедурата не е от най-инвазивните, но определено ще усетите лек дискомфорт, докато се извършва дермабразиото. Има лек вакуум, който създава допълнително напрежение. Също като при спорта обаче, сме на мнение, че без болка няма добри резултати. 

Dermalinfusion е подходяща процедура за хора с акне, пигментация, кожа, увредена от слънцето, с бръчици, разширени пори, черни точки, както и такава, която е дехидратирана. 

По време на процедурата кожата се зачервява, но използването и само на тониращ крем може да прикрие раздразненията. 30 минути след това изчезват почти всички промени в цвета на лицето. Кожата е видимо добре почистена и много мека. 

Как протича процедурата - вижте ВИДЕОТО.