Един от най-популярните секссимволи от малкия екран е отдаден истински… на три жени. На съпругата си Ева Мендес и двете си дъщери Амада Лий и Есмералда Амада. Точно заради последните две се е съгласил да участва в предстоящия филм на „Нетфликс“ „Сивият човек“ – най-скъпият, който стрийминг платформата някога е правила.

Снимка: Getty Images

„Аз съм преди всичко баща и една от причините да се съглася да участвам в този филм е, че имахме възможност с дъщерите ми да посетим много интересни места“, призна той в интервю за списание “Heat“. „Смешното е, че ние бяхме във Франция и обиколихме навсякъде, включително в Лувъра. И сега, ако ги питаш какво са харесали най-много във франция, ще отговорят фруктиерата в хотела.“

Скоро момичетата на Райън ще започнат да проявяват повече интерес към работата му, защото той ще изпълни ролята на куклата Кен – знаменитият приятел на Барби. Момичетата на Райън и Ева, които са на 6 и 7 години, вече знаят какво ще играе баща им.

„Не бих казал, че го правя за тях, но това е първият път, в който се интересуват“, сподели той. „Въпреки че не могат да разберат защо ще играя Кен – никой не си играе с него. Но точно затова трябва да разкажем историята му.“

Предстоящият филм „Барби“ е на признатата режисьорка Грета Гъруиг, която е най-известна с екранизацията на „Малки жени“ от 2019 г. В главната роля ще влезе красавицата Марго Роби.

Още по темата: