Райън Гослинг заяви, че неговият герой Кен преживява много трудни моменти в предстоящия филм "Барби".

41-годишният актьор се снима с Марго Роби в ролята на известната кукла в предстоящия филм и разкри, че Кен преживява по-тежки времена от своя герой на издирван шпионин във филма "Сивият човек" на "Нетфликс", тъй като няма пари и дом.

"Мисля, че животът на Кен е дори по-труден от този на "Сивият човек". Кен няма пари, няма работа, няма кола, няма къща. Преминава през някои ужасни неща", заявява Гослинг пред Entertainment Tonight.

Звездата от "La La Land" отказа да каже подробности за филма, като слуховете предполагат, че Марго и Райън се оказват изгубени в реалния свят като Барби и Кен.

"Нямам търпение хората да видят филма. Това е всичко, което мога да кажа. В противен случай Mattel ще дойдат и ще ме закопчаят", казва той.

Райън участва в "Сивият човек" в ролята на наемника на ЦРУ Корт Джентри/Сиера Сикс, който е преследван от екип от правителствени наемни убийци, когато се прочува, и беше изумен от количеството усилия, които са били необходими, за да оживее героят му на екрана, пише още БГНЕС.

"Това, което не осъзнавах, беше колко много хора са необходими, за да се създаде един успешен екшън герой", обяснява Гослинг.