Дръзки цветове и грижа косата да бъде мека и кадифена - това демонстрират известните БГ личности на прага на есента. Дори да не ни се иска, лятото постепенно си тръгва и това си личи осезаемо по хладните вечери. Ако топлият сезон радваше окото с новия цвят на косата - Rose Beige Blond, то през есента очакваме да се завърнат отново по-наситените медени, лилави и червени отенъци. Кой как промени прическата и визията си вижте по-надолу.

Ромина Тасевска, "Мис България" 2010, отдавна подстрига косата си в актуалното късо пикси, но досега я носеше с малко матово русо на кичури. Скоро обаче прояви смелост и замени този цвят с розово.

"Спрете да се опитвате да се нагодите, правейки същото като останалите. Бъдете различни, защото вие сте различна, уникална, неповторима личност", написа тя в пост в Инстаграма си. Фризьор и стилист на Ромина е Георги Петков. На неговите ръце и вкус се е доверяват още Вики Терзийска, Нели Рангелоа и други.

"Започнах да скъсявам косата си с появата на първото ми дете и така продължих, защото не можех да полагам грижите, които се изискваха за нея. С тези три малки деца косата ми беше постоянно вързана, бях си все вкъщи – не излизах, не ми трябваха нито букли, нито прически. И започнах да залагам на практичното", споделя Ромина в интервю за LadyZone.

ПР експертката Ива Екимова ще посрещне новия сеозн със здрава и кадифена коса. Терапията, с която тя поддържа дължините си, е с арганово масло. Целта е изтощената коса да бъде подхранена и да стане мека на допир.

Ива е запазила платиненорусия цвят на косата си и за есента. Леката промяна е в това, че вече предпочита да я носи права, а не на букли.

Шеф Силвена Роу, която винаги радва окото с екстравагантната си визия, също освежи цвета си смело. Известната кулинарка и жури в MasterChef смеси няколко цвята в хубав балеаж. 

Снимка: instagram.com/chefsilvena

За визията си Силвена Роу се довери на студио Arezo Stylist в Дубай.

Скоро шеф Роу стана баба. Внучката на Chef Роу се казва Иззела Отъм и е зодия Лъв също като известната си баба.