Известната кулинарка Силвена Роу е станала баба на момиченце. С това се похвали самата тя в предаването "120 минути", минути преди да започне финалния сблъсък в шестия сезон на MasterChef България. Внучката на Chef Роу се казва Иззела Отъм и е лъвица също като известната си баба.

Силвена все още не е виждала на живо момиченцето, което живее с родителите си във Великобритания. Но пък постоянно получава снимки и видеа от своя син, разкри още г-жа Роу в „120 минути” по bTV.  И въпреки че последните месеци шармантната кулинарка прекарва в Дубай, знае много неща за внучката си. „Тя има очите на баба си и нейния апетит” - с гордост разказва Chef Роу.

Силвена Роу не пропусна да изрази задоволството си и от това, че особено през последните месеци хората по цял свят и, разбира се, българите, са насочили своето внимание към здравословното хранене и приготвянето на здравословна домашна храна. "Храната е лекарство. То може да бъде най-бавната отрова или най-бързият лечител", споделя тя в Инстаграма си.

Такава ще бъде представяна в следващите месеци в най-обичаното кулинарно шоу в България. "MasterChef се завръща в най-доброто време, за да възбуди и да удовлетвори страстта към готвенето. Това е предаването на вкусното и здравословно готвене, придружено с емоции и майтапи“, каза още тя и обеща много интересни рецепти всяка неделя от 20.00 часа в кулинарното шоу по bTV.

Chef Роу сподели със зрителите и своите фенове и няколко съвета за това как да се хранят здравословно в следващите месеци, как да се засили имунната система и да се справят хората с вирусите. Цялото интервю вижте тук.