Френски маникюр, квадратни нокти, заоблени или пък дълги и доста остри - тенденциите постоянно се менят и накрая водеща роля има само личният вкус. 

Удобството често кара жените да избират елегантния и ненатрапчив къс маникюр, със заоблена нокътна плочка. Но красотата понякога иска жертви! Дългите нокти, както и високите токчета не винаги са практичният избор, но със сигурност няма да останете незабелязани, ако сте поне с едно от двете. 

Днес ви даваме няколко смели идеи, ако и вие сте любители на дългите нокти. 

 

 

1. АКО СТЕ СМЕЛИ - БЪДЕТЕ ДОКРАЙ

Съчетавайте ярки цветове с животински принтове. Дългата нокътна плочка позволява смело да заложите на контраста и това да се вижда добре. 

 

2. ЩЕ ПОСМЕЕШ ЛИ?

Някои биха го нарекли крещящо. Други ще възкликнат - "Да! Това е точно моето!" Вие от кои сте? 

 

 

3. ДЮС

Дългите нокти са достатъчно провокативни с размера си, затова, ако имате такива, съвсем спокойно може да изберете само един цвят. Семпло, но с вкус. 

 

 



 

4. ПЕРЛИ

Дългите нокти са изключително подходящи за т. нар. перлен лак  холограма. С тях те стават много впечатляващи. Те  напомнят за перлените съкровища, за които толкова много хора са се гмуркали под водата. 

 

 



 

5. ЛАК НА ЛЕПЕНКИ

 

Ако ви е трудно сами да се лакирате заради дължината, но не можете да идете и в студио, използвайте лак, който е на лепенки. Поставя се лесно и е нужно само да го изрежете по вашата форма. Може да издържи от 1 седмица до 25 дни. 

 

ОЩЕ МОДЕЛИ НА СЛЕДВАЩАТА СТРАНИЦА >>>

 

 

6. БОНБОНЕН ФРЕНСКИ

 

Дългите нокти са чудесни за оформяне на некласически френски маникюр. При него горната част е доста по-дълга и остра. Това дава възможност и свобода да лакирате всеки един нокът в различен цвят. 

 

7. КАРЕ

Дългият маникюр не означава липса на стил. Вижте интерпретацията на това класическо каре.

9. ОМБРЕ

 

Когато сте с дълги нокти, на маникюра тип омбре може да прелеете повече от 2 цвята. Просто има място. 

 

10. С КВАДРАТНО "ДЕКОЛТЕ"

Не е задължително дългите нокти да са и остри. Доста провокативен дизайн имат тези, които са коси отпред, а ъгълчетата са съвсем леко заоблени. 

 

Кой модел дълъг маникюр ви допадна най-много?