Кръгла, квадратна или овална... формата на ноктите също издава много за характера ви

Дамите със заоблени (кръгли) нокти притежават свободен дух. Те обичат живота и му се наслаждават без определени задръжки – тук и сега, това е един от основните им принципи в живота. За тях конфликтите са излишни и винаги се стараят да избягват подобни ситуации, които биха могли да развалят положителната им нагласа. Мили, отзивчиви, тези дами харесвани от всички.

 

Тези от нас, които имат квадратни нокти са изключително прагматични личности. Здраво стъпили на земята, те знаят какво искат от живота и полагат необходимите усилия, за да осъществят мечтите си. Изключително балансирани, сдържани дори в напрегнати ситуации, тези жени никога не гледат назад в миналото. Плюс това, дамите с квадратна форма на ноктите знаят как да задържат мъжа до себе си в една връзка.

Жените, които има правоъгълни (заоблени) дълги нокти са от тези хора, които не само се наслаждават на живота и но и радват всички около тях с ведрото им настроение и фантазия. Те са сърцето на всяка компания. Преливащи от положителна енергия, те могат да оправят настроението на всеки.

Ведри, свободни и лъчезарни, дамите с бадемова форма на ноктите никога няма да ви разочароват или предадат. Лоялни, честни и постоянни – те са пример за подражание както в приателските, така и в интимните отношения. Те никога няма да ви наранят или нагрубят – това се дължи на чистия им дух и добро възпитание.

Дамите с овална форма на ноктите са чувствителни и състрадателни. От една страна, са уязвими, но от друга мога да бъдат много силни. Те обичат да мечтаят и ненавиждат несправедливостта. Попаднат ли в трудни и конфликтни ситуации, винаги успяват да излязат с достойнство и не се страхуват да признават грешките си. Те са искрени и лоялни към тези, които им отвръщат със същото.