Енрике Иглесиас и Анна Курникова няма да срещнете на публични събития. Те не дават и почти никакви интервюта. Рядко публикуват и семейни снимки в социалните мрежи. Те са смятани за една от най-потайните двойки в шоубизнеса, а в тази потайност се крие много любов!

Вече 21 години латино певецът и тенисистката живеят щастливо заедно и отглеждат 3 деца. Факт е, че такава хармония рядко се среща в средите, където известността и славата са водещ фактор в живота. 

Снимка: Getty Images

Опитахме се да разберем къде се крие тайната на щастливата им връзка. Ето няколко любопитни факта. 

Преди Анна да срещне Енрике Иглесиас, тя вече е известна тенисистка. До 2000 г. тя се издига до №8 в света. От своя страна, Енрике е популярен певец както в родната си Испания, така и в чужбина. Песента му "Bailamos" е издадена като сингъл и става хит номер едно в САЩ.

През 2001 г. Иглесиас издава втория си албум на английски език - "Escape". Дейв Майерс, режисьорът на видеоклипа към първия сингъл, кани тенис звездата Анна Курникова да участва в него. "Тя е независима, красива, забавна" - изказва мнението си за нея малко по-късно Енрике. 

Снимка: Getty Images

Още снимки разгледайте в Галерията. 

Във видеоклипа има няколко пикантни сцени, в които Енрике и Анна се целуват. Във клип, сниман зад кулисите Иглесиас споделя, че не е нужно да е добър актьор, за да целува Анна и да изглежда правдоподобно.

За никого не е изненада, когато след пускането на клипа, мнозина решават, че двамата се срещат. Папараците непрекъснато се опитват да ги снимат заедно, но те не само че не потвърждават слуховете, но и не се появяват  заедно на публични места.

Признават, че са заедно чак година по-късно. Правят го, като се появяват заедно на наградите на MTV. Там се усмихват и се държат за ръце, за радост на фотографи, новинари и верните си фенове.

Скоро след това заживяват заедно в Маями, където Енрике има доста недвижими имоти. В годините двамата се опитват да запазят връзката си извън прожекторите на медийния интерес. През всичкото това време няма информация дали някога са вдигали сватба.

Ако страдате от непрежалима любов, вижте какво съвета специалиста.

В интервю за Women's Health Анна казва: "Бракът не е важен за мен. Аз съм в щастлива връзка - това е всичко, което има значение. Вярвам в обвързването. Вярвам в това да сме открити, да се доверяваме един на друг и да се уважаваме".

"Когато си с някого от толкова дълго време, не мисля, че една сватба ще промени нещо. Няма да ни направи по-щастливи", казва Енрике в интервю за предаването Sunday Morning на CBS. 

Снимка: Getty Images

Разбира се, щастието не е безоблачно. Курникова признава в "Шоуто на Греъм Нортън", че двамата са имали своите проблеми, също като всички останали. Запитана дали Иглесиас си оставя мокрите кърпи на пода, тя отговори така: "Да, и бельото също, знаете, навсякъде, и мръсните чорапи, и всичко останало."

През декември 2017 г. им се раждат близнаците Николас и Луси. Бременността на Анна остава незабелязана от феновете, а съобщението за раждането на децата е направено от Иглесиас по време на концерта му в Будапеща.