.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Станислава Цалова за избора да води бебето си на плуване

LadyZone.bg | преди 3 години
Вижте защо е полезно плуването за бебета

Точно преди 6 месеца лъчезарната синоптичка на bTV  стана майка на малкия Светослав. Днес Стаси Цалова е повече от щастлива. С таткото Данчо си разпределят грижите за бебето. Една от важните отговорности, които е поел бащата, е специално къпане на бебето във вана с потапяне под зоркия поглед на инструктор.

Синоптичката Станислава Цалова роди момчеСветослав тежи 3 килограма и е 48 сантиметра


Плуването за бебето развива двигателните способности, които е трудно да бъдат развити в друга среда. Това оказва положителен ефект както за здравословното, така и за психическото и емоционалното състояние на мъниците.

стаси цалова


Самата Стаси разбрала за тези упражнения, когато Светослав бил само на един месец, но дочула и, че трябва да навърши 3 месеца, за да води на подобни упражнения. Оказало се, че упражненията във вода трябва да започнат преди навършването на месец, защото тогава бебетата се страхуват най-малко от водата и най-добре им се отразява.

Как да си направите пръстен от мънистаСтаси Цалова и BijouA ни показват как да си направим у дома пръстен - с помощта на мъниста, корда, ножичка, клещи и помощна схема


„Виждаме много положителни промени след тренировка. Още след първата, когато дойдохме, детето много риташе с крачетата на другата сутрин. Което е голяма постижение на 3-месечна възраст. След това то започна да стои и да ходи във ваничката, в която плува във вкъщи”, обяснява Стаси за първите усещания и ползи от плуването за малки Светли.

Видеото с къпането на Светослав може да видите тук.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите