.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Стефания Колева: Искрено се радвам за успехите на другите

Анна Тодорова | преди 5 години
Снимка: Евгений Милов
Пред Диана Любенова и LadyZone.bg актрисата показа, че е изключително позитивен човек.

Актрисата Стефания Колева ще бъде гост в „Тази неделя” по bTV на 06 юли 2014 г. Тя ще отговаря на въпросите на водещата Диана Любенова, която наскоро стартира своя рубрика за предаванията „Тази събота” и „Тази неделя”.

Красивата актриса ще разкаже за фестивала "Любовта е лудост", който се проведе във Варна и за огромно съжаление съвпадна с наводненията в Аспарухово. Самата Стефания споделя, че искрено скърби за мъката на хората и е дарила сума пари по банковата сметка в тяхна подкрепа. Относно ситуацията в Аспарухово, Стефи сподели, че най- големият недостатък е че държавата отсъства и е неподготвена за такива ситуации.

За LadyZone.bg "Силвия" от знаменитата й роля в "Тя и той" разкри коя е най- голямата й болка в българското кино, а именно липсата на средства и реализация.

Ролята, която й се играе в момента трябва да е дива и провокативна. Самата тя в живота си е дива жена. Актрисата с радост си спомня за бунтарските си години, когато е носила потури, цървули, обръснала си е главата и е ходила с гребен

Стефания ще ви покаже, че е смела жена, но не се страхува да плаче и не крие сълзите си, особено когато са за хубави неща. "Искрено се радвам на успехите на другите", сподели пред Диана Любенова. А смеха й е толкова заразителен, че би ви завладял.

Най-голямата радост в живота на Стефи е дъщеричката й Катерина, с която е и приятелка, въпреки крехката й възраст от 11 години.

Още за отношенията с дъщеря си, ролите си в театъра и киното, бъдещите проекти на актрисата, подробности около пътния инцидент, който е претърпяла наскоро, можете да научите "Тази неделя", 06 юли по бТВ.

Кали: Повтарям грешките си, но не и мъжетеПред Диана Любенова и LadyZone.bg певицата сподели, че въпреки разделите с мъжете й, тя е истински щастлива
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите