.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Най-мащабната следсватбена фотосесия в България

Васил Богданов | преди 13 седмици
Снимка: Андро Дюлгерян
Фотографът Андро Дюлгерян измина с Дони и Дамян над 2000 км, за да заснеме тези впечатляващи кадри

Помните ли следсватбената фотосесия на Вели и Тома на връх Мусала, за която писахме през септември 2017 г.

Сега фотографът Андро Дюлгерян представя нов, още по-мащабен проект. Заедно с младоженците Дони и Дамян от Пловдив той изминава над 2000 км, за да направи снимки на цели 21 локации.

Ето какво сподели Андро специално за Ladyzone:

Пътувахме през март и април. Цялата епопея бе четири дни, като понякога минавахме през пет локации за един ден. Радвам се, че Дони и Дамян се съгласиха да участват в тази доста уморителна обиколка на страната. Те са се запознали чрез споделено пътуване през 2015 г. (пътували са на задната седалка на автомобил от София до Казанлък), а аз заснех тяхната сватба през декември 2017-а. Той е експерт нови подобрения в завод за хладилници, а тя работи в парфюмериен магазин.

На някои от местата бяхме за първи път – например Крушунските водопади, пещерата Божиите очи, Перперикон, Цари Мали град и природния феномен Каменна сватба. Нощувахме в Мелник, Белоградчик, Велико Търново и Хасково.

Най-трудните снимки бяха на Рилски манастир и Перперикон, а най-бързо минахме през Каменна сватба. Заради сгъстената програма често се налагаше да ядем на крак и по бензиностанции. Странно е да видиш как булка и младоженец ядат кебапчета на крак (смее се).

Често пъти хората честитяха на Дони и Дамян, без да знаят, че сватбата им е минала. Някои се чудеха защо снимаме само няколко кадъра и си тръгваме. В проекта се включиха дизайнерът Стоян Радичев (роклята е негово дело), магазин за мъжко облекло, флористка, бижутерка и гримьорката Деси Димитрова, която пътува с нас и ни помогна много.

***
В галерията тук можете да видите и любопитни кадри „зад кулисите“, които Андро Дюлгерян предостави специално за Ladyzone.

Цялата фотосесия ще откриете във Facebook профила на фотографа.

Сватбената фотосесия на Вели и Тома на връх МусалаЕкзотични кадри от 2925 метра надморска височина
Най-мащабната следсватбена фотосесия в България
Снимка: Андро Дюлгерян
Ключови думи:Сватба, Фотография
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите