.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Елена Розбег: Няма как да не си по-добър и по-хубав, облечеш ли носия

LadyZone.bg | преди 5 години
Рок дамата на България за участието си в кампанията "Преоткрий традициите"

С бялата риза, под синьото сукно и с пролетни цветя в косите, градската жена и рок дамата отстъпиха място на романтичното българско момиче в мен. А то обича да обича!“, сподели водещата за участието си в кампанията „Преоткрий традициите”.

Водещата на „Голият обяд“ в ефира на Z-Rock - Елена Розберг, подкрепи инициативата като се  преобрази в лазарка, облечена в автентична народна носия.

„Преоткрий традициите“ е част от спектакъла „Мистерията Еньовден“, който ще бъде изигран за последен път в София, в три поредни дни на 8, 9 и 10 април в зала 1 на НДК. Финалът на инициативата е именно последният ден на представлението, където всички лица на кампанията ще наблюдават спектакъла на живо и ще се докоснат до неговата магия.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите