.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

София Филм Фест продължава до 30 март

LadyZone.bg | преди 5 години
Кои са филмите от София Филм Фест, които все още можем да гледаме по кината

Официалната част на "София Филм Фест" приключи, но до 30 март остават достатъчно дни и прожекции, които си заслужава да видим:

 

Както е зад вратите на дома на преуспелия лекар от „Нашите малки различия” (Euro Cinema, 18 март). Там нивата на напрежението се покачват, когато неговият син и дъщерята на чистачката излизат една вечер заедно и така и не се прибират. През призмата на различията между двамата родители, режисьорката Силви Мишел надниква във взаимоотношенията на доста раздвоеното немско общество.

Жената на полицая


В Германия се развива действието и на „Жената на полицая” (Одеон, 17 март), в чиито сюжет основно място заема Кристин. Тя обожава дъщеря си и съпруга си Уве. И въпреки жестокостта му към нея, тя продължава да се отнася към него с великодушие и любов. А това превръща съществуването й в арена на сблъсък между моменти на блажено щастие и такива на горчиво унижение.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите