.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Най-вълнуващите въздушни снимки oт фотоконкурса на SkyPixel

Евгений Милов | преди 1 година
Снимка на годината: Florian Ledoux - Above the polar bear
Животът, както рядко може да бъде видян

Само за три години SkyPixel се превърна във водеща платформа за въздушна фотография, която да свърже и представи най-добрите кадри на професионалисти и аматьори.

Годишните награди от фотоконкурса на SkyPixel отличиха и тази година най-добрите претенденти в отделните категории, демонстрирайки разнообразие и артистичност сред талантите.

Голямата награда за "Снимка на годината" получи фотографът Флориан Леду с поразителен кадър на полярна мечка, прескачаща над ледената вода в Канада. Снимка, която може да остане като тъжен спомен в историята, имайки предвид темповете, с които глобалното затопляне нанася поражения върху живота на планетата.

Снимката на Петра Лийри от баскетболно игрище в Оукланд спечели първото място в професионалната категория за "Портрет", впечатлявайки с цветове и симетрия.

В категорията за "История", която трябва да съдържа поне пет снимки, победител при професионалистите стана серията "In the Higher Sky", фокусирана върху индустриалното замърсяване на околната среда от човешката дейност.

Повече за всичките победители от SkyPixel Photo Contest 2017 можете да видите тук.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите