.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Анджелина Джоли е съвременна императрица

LadyZone.bg | преди 3 години
Актрисата ще изпълни ролята на Екатерина II

Изкусителната американска актриса ще изпълни ролята на руската императрица Екатерина II в новия си филм.

Анджелина е откупила правата за екранизиране на бестселъра "Catherine the  Great&Potemkin", написан от британския автор на популярни исторически произведения - Саймън Сибаг Монтифиори. В романа се разказва историята за връзката между императрицата и нейния любовник - Григорий Потьомкин. 

"Много се радвам, че Анджелина избра книгата, тъй като това бе първото ми издание и я написах с много любов. Екатерина е невероятен женски образ. Чувствам се спокоен, че Джоли поема ролята в тази история", признава Саймън Сибаг Монтифиори. 

Екатерина II Велика е императрица на Русия от 1762 г. до смъртта си (1796). Тя е най-дълго управлявалият владетел на Руската империя, като периодът на нейното управление често е наричан "Златен век" и е даван за пример за просветен абсолютизъм. През дългото си управление, тя е имала много любовници, които често е издигала на високи позиции.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите