.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

9 изумителни снимки на победителите в сватбения фотоконкурс IWPOTY

Евгений Милов | преди 17 седмици
Голяма награда и победител в категория Соло портрет - Erika Mann
Невероятни снимки, уловили магията на големия ден

Ясни са победителите във фотоконкурса за сватбена фотография International Wedding Photographer of the Year (IWPOTY), които демонстрират невероятното разнообразие от начини за заснемане на големия ден.

Фотографите се състезаваха в девет категории, като победителите доказват с кадрите си, че добрата сватбена фотография е комбинация от артистичност, настроение и готовност за поемане на рискове.

Носителят на голямата награда - канадката Ерика Ман - спечели титлата "Международен сватбен фотограф на годината" за удивителната снимка на булка, заснета на фона на буреносно небе и двойна дъга, която сякаш се докосва до нея.

Сватбата е истински празник на любовта - вижте как фотографите са уловили романтиката и вълнението от сватбения ден от снимките в галерията по-горе, както и повече в сайта на конкурса.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите