.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Калина Митева, Мис Свят България 2018: Надявам се да представя страната достойно на световната сцена

Боряна Константинова | преди 1 година
Снимка: Георги Врабчев
Вижте какво сподели 19-годишната красавица в интервю за LadyZone

Новата Мис Свят България е Калина Митева - 19-годишната красавица бе коронясана с блестящата корона и престижната титла тази сряда (12 септември) в "Рейнбоу плаза". Тя е лъчезарно, грациозно и усмихнато момиче, което има честта и отговорността да представи страната ни на най-известния ежегоден конкурс за красота - "Мис Свят 2018". Калина владее английски и руски език, а отскоро учи испански. Освен, че се е насочила към пълното овладяване на трите най-разпространени езика в света, тя има и своята кауза - би искала да помага на деца в нужда. Вижте какво сподели Калина Митева с нас, няколко дни след триумфалното си участие в конкурса "Мис Свят България 2018".

Очакваше ли да получиш короната и как се почувства, когато те обявиха за победителка?

На всяко момиче, което стигне до този конкурс, му се иска и мечтае да получи короната. "Мис Свят България" е най-престижният конкурс за красота в страната и се чувствам горда, че честта да нося най-високата титла се падна именно на мен. 

Колко момичета бяха претендентки за титлата?

В конкурса участваха 22 момичета от цяла България.

Какво е усещането да си част от това?

Гордост съчетана с много емоции и сладка умора.

Как ще се подготвяш за Мис Свят?

Подготовката за Мис Свят ще бъде дълга и трудна. Като за начало ще започна с формулирането и осъществяването на каузата си, а след това ще продължа със заснемането на видео материали специално за конкурса. Разчитам на подкрепата и съдействието на Венета Кръстева - организатор на "Мис Свят България", Вероника Стефанова (Мис Свят България 2017), "Ивет Фешън" и други компетентни в тази област хора и организации.

Смяташ ли, че конкурсът ще промени живота ти? 

Категорично смятам, че ще промени живота ми и ще се открият нови хоризонти пред мен.

От колко време си модел и какво би споделила за тази професия?

Работя като модел от година и половина в най-сериозната и стабилна модна агенция в България – "Ивет Фешън". Разширих и мирогледа си в сферата на модата благодарение на екипа на Ивет Григорова. За тази година имах доста ангажименти, които ми помогнаха да стана по-уверена в себе си.

Какво те насочи да тръгнеш по този път?

Преди време бях от другата страна на обектива, но колегите ми постоянно искаха да ме снимат и постепенно от фотограф се превърнах в модел. Всичко стана някак от само себе си.

Мис Свят България 2018, Калина Митева
Снимка: Вергиния Янчева

С какво друго се занимаваш?

Тази година завърших средното си образование в училището към Руското посолство. Сега ми предстои да бъда студентка във "Висше училище по мениджмънт" със специалност "Международен бизнес и мениджмънт".

Имаш ли хобита?

В свободното си време обичам да ходя в планината, да разхождам кучето си в парка, да ходя на кино и да прекарвам време със семейството си. Обожавам да пътувам и да откривам нови дестинации.

Близките ти подкрепят ли те?

Семейството и приятелите ми винаги са били до мен. Те са моята опора, затова знам, че винаги мога да разчитам на тяхната подкрепа.

Какво можем да очакваме от теб за напред?

Надявам се да оправдая очакванията ви, като представя България достойно на световната сцена. Самата аз не знам все още какво ще се случи по-нататък, тъй като всичко това е ново и за мен.

Пожелаваме ти успех, Калина!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите