.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Грим тенденциите за зима 2016-2017 г.

Симона Недева | преди 2 години
Снимка: Pinterest.com
Правите очни линии с остри ъгли гримьорите превърнаха в прекъснати и със заоблени краища

Зимата на 2016 идва с много блясък в очите. Какви са тенденциите при грима в снежния сезон ни споделя Симона Недева от Студио Грим.

От артистичната очна линия до неоновото червило - с това ще блестим тази зима. Световната седмица на модата даде ново измерение на класическата очна линия, превръщайки я в модерна, графична извивка. Правите очни линии с остри ъгли гримьорите превърнаха в прекъснати и със заоблени краища.

грим
Снимка: Pinterest.com

Блестящите глитери ще бъдат изключително модерни, както по-едрите, така и по наситените. Глитерът може да се поставя и около външния ъгъл на едното, или на двете очи, типично за празничния дух. За празниците си сложете малки закачливи аксесоари - сребърни звездички, около горната част на скулата. Брокатените сенки ще присъстват под формата на очна линия и плътно под веждите, нещо което ще става все по- актуално. 

грим
Снимка: Pinterest.com

В стила на 80-те, ще бъде модерен електриковият грим около очите и неоновото червило. Тази тенденция ще бъде предпочитана от дамите, които смело приемат дори крайните модни тенденции.

Класическият опушен грим ще се съчетава със силен блясък. Изчистеният грим е с ясно изразени мигли и тъмно, почти черно червило върху устните.

грим
Снимка: iStock

Като цветове гримьорите ще залагат на сините сенки, във всичките му нюанси.

Червилото се предпочита в тъмно бордо, доближавайки се до черния цвят, или напълно изчистени устни с лек гланцов блясък. Неонът пък ще радва смелите дами, предимно в розовата гама.