„Брат ми се бори с хазартна зависимост. През годините се опитвахме да му помогнем, но по лошия начин – с финансова и друга помощ, а не с каквато трябва. Сега се лекува и върви по добър път, излиза от това. Най-важната стъпка е да паднеш по гръб и да признаеш, че имаш проблем. Той го направи и тук идва семейството. Застанахме зад него и го подкрепихме в това решение. Той е на финалната права и вече е различен човек“ – сподели Костадин Велков пред съотборниците си във "Фермата" 9.

Снимка: bTV Media Group

„Тези неща не бих споделил пред хора, които не усещам, които не съм обикнал, не съм допуснал или не съм допуснат. Но те ме предразполагат и аз съм спокоен да говоря за всичко“ – призна пред камерата на риалитито 34-годишният бивш футболист.

Снимка: bTV Media Group

Той добави, че хазартната зависимост е голям проблем сред все повече млади хора.

Снимка: bTV Media Group

„То е като алкохолът и наркотиците. Не може да се контролира. Хората да не чакат, мерките да се взимат навреме. Човекът първо трябва да си признае, че има проблем. Когато семейството е сплотено, изход винаги се намира“ – поясни Коко, който носи със себе си писмо, изпратено от брат му преди влизането във "Фермата".

Снимка: bTV Media Group

Гледайте последните епизоди на „Фермата“ на btvplus.bg.

„С брат ми не се виждаме и не се чуваме, защото такива са правилата там, където е той. Комуникираме чрез писма“ – призна бащата на две деца.

Снимка: bTV Media Group

Чуйте във видеото какво съдържа писмото.

Снимка: bTV Media Group

„Радвам, се че съм във Фермата. Радвам се, че съм в този отбор. Всъщност отбор сме по 3 часа на ден. В другото време сме семейство“ – коментира Кенан след емоционалния разговор. 

Снимка: bTV Media Group