В края на 17-и епизод на "Ергенът" за учителката от Бургас Ивелина не остана роза.

Снимка: bTV Media Group

„Беше ми много приятно да се запознаем. Вече сме били на среща в сънищата ми, така че…“ – каза на раздяла дамата, която не можа да дочака романтична среща с Евгени.

Снимка: bTV Media Group

„Желая ти най-голямото щастие на света!“ – отвърна талантливият пианист.

Снимка: bTV Media Group

„В съня ми се разхождахме с Евгени, хванати за ръце, гледахме към вълните, които докосваха пясъка, така че нищо не съм изгубила. Аз вече бях на среща… Със сигурност ще се видим извън предаването, защото ми е обещал да посвири, а аз да пея. За мен ще бъде чест!“ – сподели учителката по рисуване пред камерата на романтичното риалити.

Снимка: bTV Media Group

Коя е Ивелина?

Ивелина е от град Бургас и е художник. Завършва бакалавърска степен по стенопис, магистърска по живопис и специализация по интериорен дизайн в Испания. През 2021 г. реализира първата си самостоятелна изложба „Пространства и хоризонти“ и е номинирана за „Млад художник на годината“. В момента Ивелина работи като учителка по изобразително изкуство в частно училище в София. Знае как да печели мъжкото внимание и вярва, че талантите ѝ, в комбинация с вродения сексапил и вътрешна красота, я превръщат в рядък скъпоценен камък.

Снимка: bTV Media Group

Записва се за участие в „Ергенът“, защото до този момент винаги са ѝ се „изпречвали“ неправилни мъже, с които не иска да си губи времето. Ивелина се надява, че комуникацията с Евгени ще ѝ помогне да изчисти образа на перфектния мъж в главата си, а ако двамата заедно открият любовта на това екзотично място, това ще е най-хубавото нещо, което би могло да ѝ се случи.