В 16-и епизод на "Ергенът" част от дамите влязоха в образите на Мерилин Монро, Снежанка, Рапунцел, Жената котка и японска гейша.

Те бяха контролирани дистанционно от своите „кукловоди“ със слушалка в ухото, а задачата на Евгени бе да определи кое е най-доброто превъплъщение и да отгатне кое от момичетата стои на отсрещната страна.

Снимка: bTV Media Group„От всички образи може би Джия ми е фаворит, много е секси!“ – коментира Марта.

„На Пам много й отива така. Може би трябва да махне червената коса и да стане блондинка. Поли е много сладка“ – добави Люси.

Снимка: bTV Media Group

Двете обсъдиха подробно и съревнованието между Валерия и Елена за сърцето на Евгени.

Снимка: bTV Media Group

„Елена е умно момиче, има богат речник, но не ми харесва, че по всякакъв начин се опитва да прецака и уязви другия, в случая Валерия… Ох, защо Елена трябва да знае какво си говорят Валерия и Евгени. Важно е ти какво си говориш с него. Елена си мисли, че нейните разговори като са най-възвишени, тогава ще се получи“ – смята Люси.

По-късно тя одобри, че Елена показва емоциите си, вместо да се прикрива зад нападките.

Снимка: bTV Media Group

„Хайде, Евгени, целуни я, че да спре да говори и да плаче… Той просто не я харесва“ – категорична е Люси, а Марта допълва „Харесва я, но не достатъчно“.

Снимка: bTV Media Group

Двете дами са доволни, че все пак Елена получи роза в края на епизода.

Снимка: bTV Media Group

„На Евгени ще му е все по-трудно, а Елена трябва да свали тази преграда срещу другите момичета“ – убедени са участничките в първи сезон.

Цялото видео можете да гледате в btvplus.bg.