В края на 16-и епизод на "Ергенът" без роза останаха само редакторката Елена и живеещата в Канада Меган.

Снимка: bTV Media Group

„Сърцето ми ще изскочи“ – коментира Меган в напрегнатите секунди, преди да стане ясно, че последното цвете е за Елена.

Снимка: bTV Media Group

„Искаше ми се да си по-смела. Благодаря ти за всяка една минута, в която бяхме заедно тук!“ – каза Евгени на раздяла с дамата, на която в първи епизод даде специалната розова роза. Знак, че тя му е направила много силно първо впечатление.

„И аз на теб! Беше ми приятно да се запознаем“ – отвърна Меган, която работи като проджект мениджър в правителствена канадска компания.

Снимка: bTV Media Group

„Евгени ще ми липсва много. Навярно съм му допаднала като човек, но просто не съм му показала, че и на мен ми се иска да сме нещо повече от приятели. Пожелавам му да срещне любовта, да намери момичето и да е много щастлив. Смятам, че най-подходяща за него е Елена, тъй като имат много допирни точки, един и същ житейски път, гледат в една посока и най-важното – между тях има химия“ – сподели пред камерата на романтичното риалити Меган.

Снимка: bTV Media Group

„Меган, изфишкаха те. Бай, бай! Кофти!“ – коментира Айлин от Пирдоп.

Припомняме, че Меган се е върнала в България специално заради Евгени.

Завършила е „Международни отношения“ в Софийския университет и има диплома от „Centennial College“ – Торонто.

Снимка: bTV Media Group

КОЯ Е МЕГАН?

След години тежък труд има сериозна квалификация и говори няколко езика. Има право на канадско гражданство, но отказва да го вземе, защото вярва в максимата, че „човек обикаля света в търсене на това, от което се нуждае, за да се завърне и да го намери вкъщи“.

Не харесва изкуствените жени и не толерира хора без амбиции и желание за развитие.

Записва се за кастинг още преди да разбере кой ще е ергенът, но признава, че когато го е видяла, краката са ѝ се подкосили.

„Страх ли имаш от мен?“ – този въпрос зададе Евгени на Меган преди две седмици, тъй като тя е по-стеснителна и по-срамежлива от останалите момичета в „Ергенът“.

„Вече съм решила, че отварям нова страница и ще съм по-настъпателна“, отговори му тогава тя.

Какво ще се случи в следващия епизод на риалитито - вижте тук: